Isporuka

Opšte informacije 

Sve porudžbine zavise od dostupnosti proizvoda. Ako proizvoda nema na zalihama u trenutku kada izvršite narudžbinu, obavestićemo vas i vratiti vam ukupan iznos porudžbine, na isti način na koji je i plaćeno pri poručivanju.

 

Lokacija isporuke

Proizvodi ponuđeni na našoj veb stranici dostupni su za isporuku širom sveta.

 

Cena isporuke

Troškovi isporuke se zasnivaju na težini vaše porudžbine i načinu isporuke. Da biste saznali koliko će ukupno koštati vaša porudžbina, jednostavno dodajte proizvode koje želite da kupite u korpu i nastavite do stranice za plaćanje.
Kada budete uneli podatke za slanje, na sledećoj stranici prikazaće se troškovi isporuke.

 

Rok isporuke

Rokovi isporuke su procenjeni i počinju od datuma isporuke, a ne od datuma porudžbine. Očekivano vreme prenosa ne uključuje dane prijema pošiljke, subote, nedelje i državne i verske praznike, koji se slave u zemlji iz koje se šalje kao i u zemlji odredišta. Očekivano vreme prenosa ne uključuje vreme eventualnog držanja pošiljke na carini.

Osim ako postoje izuzetne okolnosti, potrudit ćemo se da pripremimo vašu porudžbinu u roku od 3 radna dana od datuma naručivanja.

Datum isporuke može se razlikovati u zavisnosti od prakse isporuke špeditera, mesta isporuke, načina isporuke i naručenih proizvoda. Proizvodi se takođe mogu isporučivati u odvojenim pošiljkama.

 

Procena isporuke:

Regija

Procenjena isporuka

Srbija

2-4 radna dana

Ostatak Evrope

5-9 radnih dana

Severna i Juzna Amerika

9-14 radnih dana

Azija i Afrika

9-14 radnih dana

Australija i Okeanija

10-20 radnih dana

 

Naknade carine

Molimo Vas pregledajte svoje lokalne uvozne takse i poreze kako biste izbegli iznenađenja. Naše proizvode isporučujemo iz Srbije. Odbijanje plaćanja bilo koje primenjene carinske takse nije osnov za povraćaj sredstava.

Oštećeni predmeti u transportu

Ukioliko postoji bio kakvo oštećenje na transportnoj ambalaži prilikom isporuke, odmah nas kontaktirajte na hello@mybookeez.com

Pitanja

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa isporukom i pošiljkom ili vašom porudžbinom, kontaktirajte nas na hello@mybookeez.com