Politika povraćaja i zamene

Politika zamene i povrata za nepersonalizovane proizvode

Svi nepersonalizovani proizvodi iz naše prodavnice mogu se zameniti ili vratiti. Postoji rok od 14 dana. To je vremenski period nakon kupovine kada možete da odlučite da zamenite ili otkažete kupovinu i vratite stavke koje ste kupili iz bilo kog razloga i dobijete puni povrat novca. Da biste iskoristili ovo pravo, pošaljite nam obaveštenje putem e-maila. Taj e-mail treba da sadrži popunjeni obrazac za otkazivanje koji se nalazi ispod.

Potvrda o prijemu biće poslata e-poštom u roku od 48 sati, potvrđujući adresu na koju treba vratiti vaše proizvode.

Predmeti se moraju vratiti na adresu navedenu u našem e-mail-u za potvrdu. Nećemo snositi nikakve posledice u slučaju da predmete vratite na drugu adresu.

Predmete možete vratiti u originalnom pakovanju, samo budite ljubazni i bezbedno ih umotajte kako se usput ne bi oštetili. Savetujemo vraćanje paketa putem praćenog načina isporuke. Ako prevoznik izgubi paket, vaša je dužnost da kontaktirate prevoznika radi informacija o paketu.

Kupac će morati da plati troškove povrata. Po prijemu i obradi predmeta, pokrenuće se povraćaj ukupnog iznosa porudžbine (osim za brzu dostavu). 

OBRAZAC ZA OTKAZIVANJE:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ime i prezime:

Adresa za isporuku:

Adresa za obračun (ako je drugačija):

Broj i datum porudžbine:

Ovom e-poštom vas obaveštavam o otkazivanju moje narudžbe i vraćanju robe.First and last name:

 

Pošaljite nam ovaj popunjeni obrazac za otkazivanje na: hello@bookeez.rs

Politika zamene za naše personalizovane proizvode

Personalizovani proizvodi su svi proizvodi u prodavnici koji su personalizovani sa fotografijama i / ili tekstom.

Ovi proizvodi se više ne mogu prodati i ne možete dobiti rok za vraćanje za proizvode koji su personalizovani ili napravljeni po vašoj meri.

Međutim, ako proizvod ne ispunjava specifikacije kompanije Bookeez, obavezujemo se da ćemo proizvod zameniti drugim koji je strogo u skladu sa specifikacijama. Pored toga, ako su proizvodi stigli oštećeni ili neispravni, takođe se obavezujemo da ćemo ih zameniti.

Ovaj zahtev nam mora biti poslat e-mailom na: hello@bookeez.rs.